Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Дорами » Зірка, що падає (2022)

Зірка, що падає

0
19 0
10/10
Зірка, що падає
720
1 сезон, 16 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет дорами Зірка, що падає
Події розгортаються у великій компанії Південної Кореї - Star Force Entertainment, яка популяризує знаменитостей. І тих людей, які працюють в індустрії розваг: журналістів, менеджерів і самих зірок.

У центрі сюжету дарами опиняється Про Хан Бель — працьовита співробітниця відділу зв'язків із громадськістю. У своїй роботі дівчина викладається по-повній і навіть у екстрених ситуаціях, пов'язаних зі скандалами навколо зірок, не втрачається і підключає всю свою креативність для їх врегулювання.

У тій же компанії працює знаменитий актор Кон Те Сон, який є кумиром для всієї країни. Він відомий своїм чином доброї та ввічливої людини з великим серцем. Більше того, він навіть залишає зйомки на рік та вирушає з гуманітарною місією до Африки. Однак у дарамі лише небагато людей знають про інший бік чоловіка: про його неконтрольований перфекціонізм і бажання завжди перемагати.

Крім роботи виявляється, що двох пов'язує значно більше подій, ніж будь-хто міг припустити. Тим часом життя героїв йде своєю чергою. Минає рік, і Те Сон повертається на батьківщину і починає роботу. З цього моменту Хан Бель і Те Сон знову починають працювати пліч-о-пліч. Молоді люди постійно сваряться, однак у таємниці їхні стосунки розвиваються зовсім іншим чином.

Дивитися онлайн "Зірка, що падає" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!