Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Дорами » Пандора: вигаданий рай (2023)

Пандора: вигаданий рай

0
2 0
10/10
Пандора: вигаданий рай
1080
1 сезон, 16 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет дорами Пандора: вигаданий рай
Дорама є жорстокою історією виживання жінки, яка повинна стати першою леді Кореї, щоб захистити свою улюблену сім'ю.

Гламурна, красива і всіма улюблена дружина і мати Хон Тера живе ідеальним життям зі своїм коханим чоловіком Пе Джехеном та їхньою чарівною дочкою. Пе Джехен одружений з Хон Тера. Він надзвичайно розумний розробник, який розробив нову технологію у галузі нейронних інтелектуальних патчів. Поряд з успіхом презентації розумного патчу Haechi, ціна акцій голови Haechi Пе Джехена також зростає. Він керує своєю компанією, маючи м'які лідерські якості та розумний характер. Він викликає захоплення у оточуючих. У політичному світі про нього починають говорити як про наступного кандидата у президенти.

Хон Тера першокласна жінка, яка не шкодує про багатство та славу. Все чудово, за винятком одного, Хон Тера не пам'ятає свого минулого, вона втратила обох батьків унаслідок нещасного випадку у Франції 15 років тому... Якось до неї повертається втрачена пам'ять. Картковий будиночок починає валитися, і вона стикається зі своїм болісним минулим. Її ідеальне життя тепер зламано, і воно опиняється у неконтрольованому становищі. Хон Тера щосили намагається помститися тим, хто відповідає за її минуле.

Хон Тера добровільно вирушила до Халунської психіатричної лікарні, щоб потоваришувати з Гу Хесу, відомою телеведучою. Тому, що Гу Хесу розслідує інформацію про Номер 50, яка була відправлена ​​кимось із добрими намірами, заявивши, що ця дівчина це той, хто вбив Ко Тесана, її батька та колишнього президента. Діставшись, вона зайшла в покинуту будівлю за лікарнею. З спогадами Хон Тера, що повернулися, дізнається, що вона насправді Про Йон, або, як усі називають номер 50, винахідливий вбивця. Життя як казка була ідеальною ілюзією, тепер зруйновано. Життя Тери перетворюється на жах, коли вона розуміє, що є не більше ніж маріонеткою в чужій грі. У неї залишається єдина мета – помста. Прагнучи повернути контроль, захистити свою сім'ю та помститися людям, які маніпулюють її життям, Хон Тера відмовляється від своєї елегантної вечірньої сукні та ароматних квітів на користь закривавленої шкіряної куртки та револьвера 28-калібру.

Дивитися онлайн "Пандора: вигаданий рай" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!