Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » Літні Дні з Ку (2007)

Літні Дні з Ку

0
0 0
0/10
Літні Дні з Ку
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме Літні Дні з Ку
Японія є країною з великою культурою, наповненою різними стародавніми переказами існування численних міфічних створінь, одними з яких є водяники. Казкових жителів світу прозвали «каппа» і вони дуже доброзичливі, але до теперішнього часу жодна людина так і не змогла надати яскравих доказів існування «каппа». Поки що хлопчик на ім'я Коїті не виявив біля озера дивні останки.
Тіло належало одному з водяників, але істота висохла і здавалася мертвою. Щоправда, Коїті вдалося реанімувати знайдену істоту будинку у ванній, і тепер двоє представників різних видів здружилися. Але водяник просив нового друга допомогти відшукати родичів, які, судячи з переказів, жили в одному районі на півночі Японії. Родичів мандрівники не знайшли, але виявили масу неприємностей в особі цікавих журналістів, які дізналися, що людині вдалося відшукати справжнього «каппа».
Відтепер, хлопцям доведеться справлятися з безліччю неприємностей, спричинених світовою популярністю. Героям буквально не дають проходу, але їм допомогли надприродні здібності, які має Ку (так хлопчик назвав нового приятеля).
Кадри з аніме Літні Дні з Ку
Перший кадр з аніме Літні Дні з Ку Другий кадр з аніме Літні Дні з Ку Третій кадр з аніме Літні Дні з Ку Четвертий кадр з аніме Літні Дні з Ку

Дивитися онлайн "Літні Дні з Ку" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!