Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » Пошепки заспіваю тобі про кохання (2024)

Пошепки заспіваю тобі про кохання

0
1 0
10/10
Пошепки заспіваю тобі про кохання
1080
1 сезон, 3 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме Пошепки заспіваю тобі про кохання
Виступ шкільного музичного гурту справляє сильне враження на одну дівчину із залу. І вона закохалася з першого погляду у вокалістку. Хімарі Кіно ще й стала старшокласницею, і ще не освоїлася в новій іпостасі. Але вона дуже рада своєму дорослішанню. Серед її однокласниць виявилася дівчинка, з якою вона знайома з молодшої школи та сестра якої є членом музичного гурту. Асанагі Юрі варто тільки почати виконувати пісню, як Хімарі виявилася підкореною її голосом. З заціпеніння її вивела подруга.
А ось вокалістці доводиться замислюватися про почуття кохання, адже слід писати романтичні пісні. Вона ніколи нікого не любила, і до неї нічого подібного ніхто не відчував. Їй стає відомо про те, що новенька перейнялася до неї симпатією. Юрі вважає свою прихильницю миленькою, і соратниці по музичному гурту підозрюють, що вона закохалася. Дівчата раді тому, що вона зізналася їм у цьому, і починають планувати, що робити Юрі, щоб прояснити ситуацію. Хімарі через свою однокласницю береться наводити довідки про Юрі. Виникає побоювання, що Юрі може перестати співати. Хімарі дізнається, що та часто співає на даху. А Юрі думає про пісню про кохання.
Кадри з аніме Пошепки заспіваю тобі про кохання
Перший кадр з аніме Пошепки заспіваю тобі про кохання Другий кадр з аніме Пошепки заспіваю тобі про кохання Третій кадр з аніме Пошепки заспіваю тобі про кохання Четвертий кадр з аніме Пошепки заспіваю тобі про кохання

Дивитися онлайн "Пошепки заспіваю тобі про кохання" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!