Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » Заспівай мені про любов (2021)

Заспівай мені про любов

0
0 0
0/10
Заспівай мені про любов
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме Заспівай мені про любов
Сатомі без натхнення повернулася після канікул до школи. На них чекає новий навчальний рік, але дівчина знала, що тут нема чому радіти. Ті самі знайомі особи, той же клас, нудні предмети. Але вона помилялася. У класі з'явилася новенька. Сіон відразу привернула загальну увагу. Це усміхнена, відкрита дівчина, яка хоче з усіма потоваришувати. Вона викликала інтерес у своїх однокласників. Щоб зблизитись з новими людьми та висловити свої почуття, школярка співає про те, що в неї на душі. Музика у житті Сіон завжди займала важливе місце.
Вона не може уявити собі день, коли їй не хотілося співати. Саме цей талант остаточно підкорює серця однокласників, у тому числі Сатомі. Їй уперше так хочеться потоваришувати з новою людиною. Дівчина ще й старанна учениця, має високу успішність, багато різноманітних інтересів. До того ж, новенька виявляється дуже доброзичливою, вона із задоволенням зближується з людьми. Сатомі стає зрозуміло, що цей рік відрізнятиметься від попередніх. На них чекають веселі пригоди, переживання, злети та падіння, спогади про які вони збережуть назавжди. Виявляється, і шкільне життя може бути цікавим, якщо тебе оточують друзі.
Кадри з аніме Заспівай мені про любов
Перший кадр з аніме Заспівай мені про любов Другий кадр з аніме Заспівай мені про любов Третій кадр з аніме Заспівай мені про любов Четвертий кадр з аніме Заспівай мені про любов П'ятий кадр з аніме Заспівай мені про любов Шостий кадр з аніме Заспівай мені про любов

Дивитися онлайн "Заспівай мені про любов" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!