Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » Не може моя сестра бути такою милою (2010)

Не може моя сестра бути такою милою

0
0 0
0/10
Не може моя сестра бути такою милою
1080
1 сезон, 16 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме Не може моя сестра бути такою милою
Косака – стандартна японська родина. Глава сім'ї – серйозний чиновник, його дружина – домогосподарка. 17-річний син Кесуке – домашній філософ, а його молодша сестра Кіріно – красуня та спортсменка. Раптом сестра перестає спілкуватися з братом, і вони віддаляться один від одного. Кесуке вирішив дати спокій сестрі і почекати поки ситуація вирішиться сама собою. Брат таємно пробрався до кімнати сестри, знайшов її еротичне аніме, склав головоломку та знайшов розгадку проблеми – ім'я господаря дорослих картинок. За ці дії сестра вдарила Кесуке.
На діді маленька дівчина була таємницею отаку з сестринським комплексом. Юна Кіріно вже кілька років працює еротичною моделлю, а усі зароблені гроші витрачає на колекцію дорослих аніме. Кесуке пообіцяв сестрі зберегти таємницю, і спробував зрозуміти захоплення юної дівчини. Кіріно заявила, що брат зможе її зрозуміти лише пройшовши серію еротичних ігор. Невідомо чи зможе Кесуке витримати випробування мангою та еротичними мультиками.
Кадри з аніме Не може моя сестра бути такою милою
Перший кадр з аніме Не може моя сестра бути такою милою Другий кадр з аніме Не може моя сестра бути такою милою Третій кадр з аніме Не може моя сестра бути такою милою Четвертий кадр з аніме Не може моя сестра бути такою милою П'ятий кадр з аніме Не може моя сестра бути такою милою Шостий кадр з аніме Не може моя сестра бути такою милою

Дивитися онлайн "Не може моя сестра бути такою милою" безкоштовно

Графік виходу серій:
1 сезон
1 серія Ну не можу я кохати свою сестру 03.10.2010
2 серія EP2 10.10.2010
3 серія EP3 17.10.2010
4 серія EP4 24.10.2010
5 серія EP5 31.10.2010

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!