Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » Білд Дівайд: Код чорний (2021)

Білд Дівайд: Код чорний

0
0 0
0/10
Білд Дівайд: Код чорний
1080
1 сезон, 12 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме Білд Дівайд: Код чорний
Нове Кіото - це місце, де все вирішується за допомогою карткової гри "Build Divide". Від вирішення особистих конфліктів до визначення соціального статусу - успіх у "Білд Дівайд" означає успіх у житті. Найбільша амбіція кожного гравця - стати королем, чиї незрівнянні навички дають йому майже повну владу над містом.
Одного дня молодий чоловік прокидається в Новому Кіото, знаючи лише своє ім'я - Теруто Курабе - і маючи при собі лише колоду для карткової гри, якої він більше не знає. Незабаром Теруто зустрічає іншого гравця, Сакуру Банка, яка допомагає йому згадати, як грати в "Білд Дівайд", і його початкову місію: що б там не було, він повинен зустрітися з королем. Об'єднавшись, Теруто і Сакура з'ясовують, що їхній найкращий шанс отримати королівську аудієнцію - це турнір "Ребілд", де той, хто збере двадцять один жетон від інших учасників, може кинути виклик королю і поборотися з ним за трон. Однак, продовжуючи грати, Теруто починає відновлювати втрачені спогади, які ставлять під сумнів саму природу Нео Кіото.
Кадри з аніме Білд Дівайд: Код чорний
Перший кадр з аніме Білд Дівайд: Код чорний Другий кадр з аніме Білд Дівайд: Код чорний Третій кадр з аніме Білд Дівайд: Код чорний Четвертий кадр з аніме Білд Дівайд: Код чорний

Дивитися онлайн "Білд Дівайд: Код чорний" безкоштовно

Графік виходу серій:
1 сезон
1 серія EP1 10.10.2021
2 серія EP2 17.10.2021
3 серія EP3 24.10.2021
4 серія EP4 31.10.2021
5 серія EP5 07.11.2021

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!