Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » Мисливець х Мисливець (1999)

Мисливець х Мисливець

1
0 0
0/10
Мисливець х Мисливець
720
1 сезон, 7 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме Мисливець х Мисливець
Усі ми знаємо, що є хижаки, а є дичина. Але мало хто в цей список включає Мисливців, які часом мають великі привілеї. Адже саме для них відкриті всі загублені землі, розташування стародавніх скарбів, секрети магічних предметів. Вони мають повне право на полювання за головами чи кровну помсту. Про це знає і дванадцятирічний Гон Фрікс, мешканець Китового острова. Але мисливська організація дуже серйозно ставиться до вибору претендентів на цю професію. А Гон мріє скласти іспит на Мисливця. Ось тільки тітонька Міто проти бажання племінника, інакше він може повторити шлях свого батька, який заради здійснення своєї мрії покинув сина та родину.
Але його дуже складно зупинити на досягненні своєї мети. І Гон вирішує дізнатися про те, наскільки гарна ця професія, адже його батько заради неї пожертвував усім. Незабаром юнак розуміє, що його тест на професію Мисливця вже розпочато. Він покинув свою домівку і тепер Гону доведеться перевірити себе на сміливість. Причому хлопець знаходить собі друзів, які теж кинулися на здійснення заповітної мрії. Попереду на компанію чекають суворі випробування і найсильніші вороги, але сподіватимемося, що вони прийдуть до того, чого прагнуть!
Кадри з аніме Мисливець х Мисливець
Перший кадр з аніме Мисливець х Мисливець Другий кадр з аніме Мисливець х Мисливець Третій кадр з аніме Мисливець х Мисливець Четвертий кадр з аніме Мисливець х Мисливець

Дивитися онлайн "Мисливець х Мисливець" безкоштовно

Коментарі (1)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
  1. Empty
    Empty
    17 березня 2024 03:49
    Воно вже давно є повністю озвучене у Фанвокс