Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » Керол і Т’юсдей (2019)

Керол і Т’юсдей

0
0 0
0/10
Керол і Т’юсдей
1080
1 сезон, 24 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме Керол і Т’юсдей
У майбутньому людство колонізувало Марс і почало поступово переселятися на червону планету, змінюючи її атмосферу та природні умови під свої потреби. У життя людей також міцно входить штучний інтелект, допомагаючи у різних сферах життя. Але через те, що музику тепер теж пишуть бездушні машини, багато музикантів залишаються без роботи. Серед них – юна дівчина Т'юсдей Сіммонс, дочка відомої жінки-політика. Зіштовхуючись із нерозумінням, дівчина тікає з дому, прихопивши із собою лише гітару. Вона вирушає до столиці Марсу – великого мегаполісу Альба-Сіті.
Там Т'юсдей зустрічає свою однолітку Керол Стенлі - таку ж молоду дівчину, захоплену музикою. Вона сирота, яка прибула на Марс із Землі та грає на клавішних на вулиці перед перехожими, а також підробляє на тимчасових роботах, з яких її постійно звільняють. Дівчата починають спілкуватися на ґрунті спільних інтересів і дуже скоро стають близькими подругами. Вони вирішують створити власний дует, щоб виступати перед публікою та довести суспільству, що жива музика ще потрібна людям у цьому прогресивному світі.
Кадри з аніме Керол і Т’юсдей
Перший кадр з аніме Керол і Т’юсдей Другий кадр з аніме Керол і Т’юсдей Третій кадр з аніме Керол і Т’юсдей Четвертий кадр з аніме Керол і Т’юсдей П'ятий кадр з аніме Керол і Т’юсдей Шостий кадр з аніме Керол і Т’юсдей

Дивитися онлайн "Керол і Т’юсдей" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!