Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » Хост-клуб Оранської школи (2006)

Хост-клуб Оранської школи

0
5 0
10/10
Хост-клуб Оранської школи
480
1 сезон, 21 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме Хост-клуб Оранської школи
Завдяки своїм здібностям і працьовитості Харухі Фудзіока отримує право вчитися і отримувати стипендію у старшій школі Оран, найпрестижнішій школі Японії, де навчаються нащадки найбагатших і найвідоміших сімей країни.
У Харухи коротка стрижка і невибагливий одяг, через що всі оточуючі, схоже, сприймають її як хлопчика. Проте її це особливо хвилює, як і хвилює і те, що вона з бідної сім'ї.
Спокійне навчання в школі для Харухі закінчується в той момент, коли вона випадково потрапляє до кімнати «Хост-клубу» школи та розбиває вазу вартістю 9 мільйонів єн. «Хост-клуб» — це місце, де юнаки, які перебувають у клубі, використовуючи всі доступні кошти, розважають дівчат зі школи, що прийшли туди.
Не маючи грошей розплатитися за заподіяну шкоду, Харухі нічого не залишається, окрім як працювати там прислугою для членів клубу доти, доки не буде відпрацьовано борг. Втім, це триває недовго: незабаром члени клубу зауважують, що під окулярами ботаніка і невибагливим одягом ховається симпатичний личко. Відтепер Харухи стає рядовим членом клубу, і борг дівчини буде сплачено, коли її вибере сотня клієнток.

Дивитися онлайн "Хост-клуб Оранської школи" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!