Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » Гелк (2023)

Гелк

1
24 1
9.6/10
Гелк
1080
1 сезон, 24 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме Гелк
Коли людство святкує перемогу героя над Королем Демонів, самі демони готуються до змагання всього їхнього життя — турніру, який визначить, хто успадкує титул Короля. Турнір проходить гладко... ну, якщо не брати до уваги того, що головний претендент на перемогу – сам герой Хельк! Він граючи долає своїх суперників, а заразом голосно заявляє про свою ненависть до людей, але його справжні мотиви залишаються загадкою.

Сумніваючись у намірах Хелька, Алая Верміліо - одна з "Чотирьох Небесних Королів" - прагне розкрити, чого насправді добивається герой. Раз на кону титул Короля Демонів – доля цілого світу лежить на його плечах. У цьому творі таємничість і непередбачуваність демонічного світу поєднуються з несподіваними сюжетними поворотами, що робить його обов'язковим для перегляду всіх любителів жанру!

Дивитися онлайн "Гелк" безкоштовно

Рецензії

Аватаркаframe
Empty
23-12-2023, 03:01

Обкладинка така собі,Тай початок теж,але,якщо ви скіпнули тільки через це,то і не заслуговуєте бачити істинний шедевр розкритий згодом. Сюжет:Дуже плавний і розкривається деталь за деталлю,що просто чарівно 11/10 Персонажі:Іноді здаються через чур...

Читати повністю

Коментарі (1)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
  1. jeka
    jeka
    30 квітня 2024 00:46
    Думаю другий сезон не скоро