Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » Спід Ґрафер (2005)

Спід Ґрафер

0
1 0
10/10
Спід Ґрафер
1080
1 сезон, 16 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме Спід Ґрафер
Фантастичний серіал у жанрі аніме оповідає про секретний клуб, куди можуть потрапити лише вибрані. Усі VIP-персони цього закладу можуть попросити місцеву богиню виконати найпотаємніше бажання. Головний герой Сайгу сюжету – це фотокореспондент, який давно прославився своїми якісними фотознімками.
У нього важливе завдання - знайти загадковий клуб, де розважаються мажори з усієї Японії, реалізовуючи свої найпорочніші і найнижчі мрії. Використовуючи хитрість чоловік пробирається до закладу, щоб на власні очі побачити церемонію для віп-учасників. На жаль, він розкритий і спійманий за таємне проникнення. У сюжетній лінії з'являється чарівна дівчина, яка вважається учасниками клубу богинею. Вона знаходиться в трансі, в якому має обрати обраного для виконання його заповітної мрії.
Несподівано для всіх присутніх дівчинка цілує хлопця, тим самим наділяючи його чарівною здатністю – можливість знищити будь-який об'єкт, сфотографувавши його. Недовго думаючи, він скористався своїм даром, щоби втекти від організаторів цього злощасного місця. Юну леді він забирає із собою як заручницю.
Через деякий час героїня прийшла до тями від трансу, при цьому, не розуміючи, що з нею сталося. Де вона зараз і як тут виявилася – не знає. Виявляється, що це Кагура Тенодзу, донька найбагатшої жінки країни. Вона причетна до організації анонімного клубу. З невідомих причин матуся ненавидить свою дитину, постійно знущається з неї і морить голодом. Нікому не вдавалося допомогти нещасній дівчинці, бо гроші матері здатні заткнути будь-кого. Фотограф ніколи не виявляв інтересу до грошей, тому від щирого серця вирішує допомогти малюку. Навіщо була народжена Кагура?

Дивитися онлайн "Спід Ґрафер" безкоштовно

Графік виходу серій:
1 сезон
1 серія EP1 08.04.2005
2 серія EP2 15.04.2005
3 серія EP3 22.04.2005
4 серія EP4 29.04.2005
5 серія EP5 06.05.2005

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!