Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Аніме » Спадкоємець диявола 2 (2013)

Спадкоємець диявола 2

0
0 0
0/10
Спадкоємець диявола 2
720
1 сезон, 13 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет аніме Спадкоємець диявола 2
У сучасному світі людство вже давно знаходиться на краю загибелі, адже могутні сили втомилися від того, що люди просто марнують свої життя в незрозумілих заняттях. Ми зовсім забули про те, що час, відведений нам на землі, є найціннішим даром, який необхідно куштувати постійно. І ось, кільком звичайним підліткам належить довести, що раса людей гідна існувати, але завдання головним героям поставлено непросте.
Хібікі ніколи не думав, що саме він стане одним із тринадцяти обраних, на кого впаде перст долі захисту людства від знищення. Через те, що він зайшов на один дивний сайт, Хібікі стає володарем дивовижної сили, що дає змогу закликати демонів! Ситуація була б лякаючою, якби не виявилася настільки безглуздою – тварюки з пекла з'являються за допомогою використання спеціальної програми на телефоні!
Наш герой має познайомитися з такими ж обранцями, яким тепер потрібно брати участь у небезпечному змаганні серед власників чудового додатку, і тільки долі відомо, який фінал їх чекає. Але факт того, що переможець протистояння не залишить сцену без призу – доведений шлях розвитку ситуації. Щоправда, для цього ще треба перемогти, зберігши життя.

Дивитися онлайн "Спадкоємець диявола 2" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!